Crema di ricotta alla frutta fresca

Färsk frukt med ricotta, från Sicilien. Detta är samma kräm som man fyller cannoli med, de friterade rör som serveras…

Chokladkorgar med hallonmarängswiss

Snygga och läckra chokladkorgar med minimaränger, färska hallon, glass och grädde.

Lime- och jordgubbscheesecake

En mycket god jordgubbscheesecake med en fräsch smak av lime och med vaniljfyllning.

Choklad- och kolapaj med cointreaugrädde

En härligt chokladig efterrättspaj som bör förberedas minst 3 timmar innan den ska serveras. Den mörka Chokladens bitterhet balanseras med…

Rostade kastanjer

Kastanjer från Medelhavsregionen är en delikatess och kan, om de ugnsrostad, ätas både som en enkel efterrätt eller som tillbehör…

Chokladtarte med ricotta, pinjenötter och rårörd hallonsås

Tja, vad ska man säga, mer än att ingen kommer att bli besviken…

Rostade päron med havreplättar och cidersabayonne

Att driva en ekologisk fruktträdgård är tufft jobb. Ska man klara sig utan att bespruta måste man försöka bibehålla en…

Enkla äppelflarn

Snabb och billig efterrätt eller fika. Enkla äppelflarn är lätta att anpassa till sällskapets storlek och eleganta med tanke på…

Passionsfruktspannacotta med kokoshjärtan

Lite lyxigare variant på populära italienska desserten pannacotta. De spröda små kokoskakorna i receptet passar bra både smakmässigt och dekorationsmässigt.

Flädermarinerade jordgubbar med vaniljglass

Jordgubbar och fläder är mycket gott tillsammans.

Sötmjölksgelé med vinbär och lakrits

Om ni har möjlighet rekommenderar jag att ni nästa gång ni passerar en gårdsbutik ute på vischan stannar och frågar…

Kolatårta

En tårta som går ganska snabbt att göra med som kräver lite jobb, men det är det värt om man…