Home → Frukt och bär

Färsk frukt med ricotta, från Sicilien. Detta är samma kräm som man fyller cannoli med, de friterade rör som serveras…

Klart att cheesecaken toppas med säsongens goda bär, vilket ger en skön avslutning till sommarkalaset.

Smakrik och kolhydratfattig chokladmousse, men man bör ändock servera den i ganska små portioner för att vara på den säkra…

Snygga och läckra chokladkorgar med minimaränger, färska hallon, glass och grädde.

Kastanjer från Medelhavsregionen är en delikatess och kan, om de ugnsrostad, ätas både som en enkel efterrätt eller som tillbehör…

En hyllning till fantastiska norrländska råvaror. Gravat reninnanlår går att byta ut mot gravad älg- eller oxfilé.

Gör gärna en större mängd chokladbollar, de håller sig flera veckor i kylen. Om man inte äter upp dem förstås.

Att driva en ekologisk fruktträdgård är tufft jobb. Ska man klara sig utan att bespruta måste man försöka bibehålla en…

Den klassiska rätten köttbullar med lingonsylt i en lite nyttigare variant. Viltfärs kan man ganska lätt hitta fryst i de…

Fetaost och vattenmelon är en fantastisk kombination i sommarvärmen. Ett glas svalkande anisbrännvin ger också en spännande smakkombination. I Turkiet…