
Tjälknöl är ett perfekt sätt att laga fruset kött på. Sätt in det i ugnen över natten – köttet lagar…

Renskav är en fin råvara som är lite styvmoderligt behandlad i södra delen av Sverige, men det är nog bara…

I familjen Ferrys frys ligger de många paketen med fryst älg fint packade. De är perfekta att kunna plocka fram…

Tänk på att ruladerna alltid ska bräsera så länge så att köttet verkligen blir mört, att köttet får den tid…

Leif Mannerström har en dröm om att en gång få öppna en elegant hamburgerrestaurang. Då ska denna vilthamburgare stå överst…

Tycker man om fläsk så kommer man att älska den här rätten! Det är det möraste som finns. Frukten ger…

Här ligger hela Norrland öppet! Det här är en suverän förrätt som man gärna kan göra på rester, allt rökt…

Vem har sagt att fasan är torrt? Det hänger inte på fågeln, det hänger på kocken! Fasanen behöver inte späckas…