Vanilla White Russian

Smarrig vinterdrink som nästan är som en dessert.

Piggelin

Piggelinglass med fart! Tips! För mer glasskänsla har vi här fyllt upp med krossad is istället för iskuber. För ytterligare variation – byt sprite mot mjölk, men smaka av så det inte blir för mycket.

Geting

Numera klassisk 80-talsdrink med bananlikör.

Studio 54

Studio 54 var en legendarisk nattklubb i New York med en topp under den hetaste discoeran på 70- och 80-talet. ‘The Studio’ som den kallades var så het att till och med kändisar hade svårt att ta sig förbi dörrvakten…

Hallonlikör

Hemgjord hallonlikör. Receptet ger en flaska på 75 cl.

Lennart

Lennart, Ragnar, Nisse och Pekka är kusiner där Ragnar var först med sin Absolut Kurant. Lennart är från Stockholm och ska alltid vara lite speciell, så han väljer päronlikör i sin drink istället. Nisse lever ett mer tillbakadraget liv med sin Absolut Mandrin, och Pekka håller sig troget till Finlandia…

Blow Job

Lekfull partydrink som dricks utan att använda händerna: Fatta glaset med munnen, böj huvudet bakåt och svälj. Grädden ska rinna längs hakan! Tips! God variant: Lägg till din favoritlikör, t.ex. bananlikör, Cointreau eller amaretto och minska på de övriga ingredienserna.

Silk Stockings Valentine

Just när man trodde att det inte kunde bli mer romantiskt, dyker dessa rosa silkestrumpor upp. Denna sexiga after dinner-cocktail gör vem som helst knäsvag.

Vodka Sunrise

Frisk drink med bubbel och massor av fruksmak. Perfekt en het kväll.

Screaming Orgasm

Använd vodka av hög kvalitet. Billig vodka kan få baileys att skära sig. Testa din vodka genom att blanda en tesked med lite baileys innan du tillreder drinken.

White Russian

White russian är en klassisk vodkadrink. White russian förekommer bland annat i Hollywoodfilmen The Big Lebowski, som huvudkaraktären The Dudes favoritdrink.

Brandy Alexander

Populär variant på drinken alexander där gin byts ut mot konjak.