
Goda chiakex som innehåller omega 3, vitaminer, mineraler och kostfiber. Receptet ger en plåt, men dubbla eller tredubbla gärna om de ska grädda i varmluftsugn.

Klassisk svensk kaka som såklart fått sitt namn för att den ser ut lite som fronten på en gammal transistorradio. Tycker man radiokaka är ett töntigt namn så kan man istället kalla den vid något av sina andra namn, som tex kexkaka, ischokladkaka eller källarkaka.

Smäktande god vit chokladtårta som är mycket enklare att göra än man kan tro. Smakerna är hallon, vanilj och vit choklad.

Hallon och choklad är en beprövad, men nästan alltid lika god kombination. Här är den applicerad på en cheesecake.

Klassisk kaka som hamnat lite i skymundan bakom cupkakes, macarons, muffins och vulgärt stora kanelbullar. Men det kanske är dags för rennässans för denna lättbakade och svängiga kaka. Recept ger en plåt, men kan enkelt dubblas.

En härligt chokladig efterrättspaj som bör förberedas minst 3 timmar innan den ska serveras. Den mörka Chokladens bitterhet balanseras med en kolasås och uppfriskade cointreaugrädde.