Kalkonuppfödningen har en del hinder att komma över för att den på ett smidigt sätt ska kunna ske ekologiskt. Kalkoner…
Vem har sagt att fasan är torrt? Det hänger inte på fågeln, det hänger på kocken! Fasanen behöver inte späckas…
Gås äter man traditionellt på mårtensafton 10 november. Traditionen finns främst i Skåne och Tyskland. Som förrätt innan äter man…
Ett recept med fasan tillagat i en klassisk lergryta. Lergrytan passar extra bra till fågelkött som fasan eftersom grytan minskar…
En het indonesisk kycklinggratäng. Servera kycklinggratängen med ris och kokta grönsaker. Kycklinggratängen går snabbt att tillaga.
En helstekt kalkon är en klart imponerande syn på matbordet. Kalkonen är fylld med katrinplommon och ska serveras med sås,…
Ankbröst är festligt. Det mörka och smakrika köttet är lätt att tillaga. Ankbröst har fettsidan kvar, därför behövs inget tillsatt…
Pekinganka är en klassisk rätt från nordöstra Kina. En ganska komplicerad rätt med tanke på hur få ingredienser det är.