Kyckling i dragonsås

Bara några få ingredienser krävs för att skapa denna snabba och enkla, men ändå lite festliga vardagsrätt.

Ingredienser (4 portion)

500 g kycklingfilé
2 ½ dl matlagningsgrädde
1 msk kinesisk soja
2 tsk torkad dragon
vitpeppar
salt
smör till stekning
ris

Tillagning

Koka riset enligt anvisning på förpackningen.

Dela kycklingfiléerna i mindre bitar och bryn dem på stekjärnet.

Häll på grädden, soja, vitpeppar och dragon. Låt koka i stekpannan tills kycklingen är genomstekt.

Smaka av med salt.

You May Also Like

1.Grind Bastard

Mkt bra! Jag stekte dock bara upp kycklingen (i vitlök) med lite champinjoner o la in allt i ugnen. superbt:)
2.Kurt L

Så enkelt...så gott....
3.munchis

bläääää
4.joseffo

Mmm, lättlagat, gott och tidsparande
5.Jackie

Testa denna för någon vecka sedan väldigt impulsivt, resultatet var imponerande! Otroligt gott och mättande, kommer definitivt att göras fler gånger!
6.Jackie

Kan även tillägga att jag åt den med Pasta Penne (istället för ris) men även detta gick alldeles utmärkt. Såsen passade utmärkt till pastan som drog till sig alla smaker!
7.F@t!mEh

underbart gott... smakar nästan som bearnaisesås ;) superlätt dessutom!!
8.helen

Hejsan mamma!! :D
9.Linda G

Supergott och enkelt!
10.Erik G

Det var längesen jag åt något så här gott. Så grymt ;)


* = Obligatoriskt fält