En försvenskad kebab som är både nyttigare och enklare att göra än äkta kebab. Det är för övrigt rätt svårt att få plats med en kebabstock i ett standardkök.
Pitabröden, tomatsåsen och vitlöksdressingen är enkla att göra själv.
En försvenskad kebab som är både nyttigare och enklare att göra än äkta kebab. Det är för övrigt rätt svårt att få plats med en kebabstock i ett standardkök.
Pitabröden, tomatsåsen och vitlöksdressingen är enkla att göra själv.
400 g lövbiff
1 tsk spiskummin
1 krm chilipulver
salt
nymald svartpeppar
Tillbehör
pitabröd
salladsblad
halverade körsbärstomater
morotsstavar
strimlad rödlök
vitlöksdressing
tomatsås
Strimla lövbiffen, krydda med spiskummin, svartpeppar, salt och chilipulver och stek i en het stekpanna med lite smör.
Fyll pitabröden med tillbehör eller låt var och en göra det själv.