Att tacopaj är populärt råder det inte något tvivel om. Här är ett enkelt recept för den som snabbt vill göra en tacopaj.
Enkel tacopaj
Ingredienser (4 portion)
1 sats färdig pajdeg
600 g nötfärs
1 gul lök
smör
1 dl vatten
1 påse Santa Maria Explosion Taco Spice Mix
2 skivad tomater
½ dl röd jalapeño
Topping
2 dl crême fraiche
2 dl riven ost
1 påse Santa Maria Taco Topping Ranch Style
Tillagning
Sätt ugnen på 200 grader.
Tryck ut degen i en pajform med höga kanter och löstagbar botten.
Förgrädda pajdegen i 10-15 minuter.
Skala och hacka löken.
Bryn köttfärsen och löken i smör.
Tillsätt vatten och Explosion Taco Spice Mix.
Koka så att köttfärsen blir nästan torr.
Lägg allt i pajskalet.
Lägg tomatskivor och jalapeño över köttfärsen.
Blanda ingredienserna till toppingen och bred ut ovanpå pajen.
Grädda 15-20 minuter tills ytan fått vacker färg.
Servera med grönsaker.