
Att tacopaj är populärt råder det inte något tvivel om. Här är ett enkelt recept för den som snabbt vill göra en tacopaj.
Att tacopaj är populärt råder det inte något tvivel om. Här är ett enkelt recept för den som snabbt vill göra en tacopaj.
1 sats färdig pajdeg
600 g nötfärs
1 gul lök
smör
1 dl vatten
1 påse Santa Maria Explosion Taco Spice Mix
2 skivad tomater
½ dl röd jalapeño
Topping
2 dl crême fraiche
2 dl riven ost
1 påse Santa Maria Taco Topping Ranch Style
Sätt ugnen på 200 grader.
Tryck ut degen i en pajform med höga kanter och löstagbar botten.
Förgrädda pajdegen i 10-15 minuter.
Skala och hacka löken.
Bryn köttfärsen och löken i smör.
Tillsätt vatten och Explosion Taco Spice Mix.
Koka så att köttfärsen blir nästan torr.
Lägg allt i pajskalet.
Lägg tomatskivor och jalapeño över köttfärsen.
Blanda ingredienserna till toppingen och bred ut ovanpå pajen.
Grädda 15-20 minuter tills ytan fått vacker färg.
Servera med grönsaker.