
Enklare än så här blir inte grillad fläskfilé.
Vill man ändå krångla till det/sätta sin personliga touch på rätten så kan man såklart göra sin egen BBQ-sås.
Barbequesåsen kan även värmas upp och användas som sås till köttet.
Enklare än så här blir inte grillad fläskfilé.
Vill man ändå krångla till det/sätta sin personliga touch på rätten så kan man såklart göra sin egen BBQ-sås.
Barbequesåsen kan även värmas upp och användas som sås till köttet.
600-700 g fläskfilé
matolja
salt
nymalen svartpeppar
färdig BBQ-sås
Tänd grillen och invänta perfekt glöd.
Ansa fläskfilén och skär den i 2-centimetersskivor.
Pensla med matolja, salta och peppra.
Grilla i 2 minuter per sida.
Pensla på BBQ-såsen och grilla ytterligare 1-2 minuter per sida.
Servera med potatis, uppvärmd barbequessås och en fräsch sallad.