
God syditaliensk musselpastarätt. Snyggast blir den om man hittar svart tagliatelle, men vanlig tagliatelle blir precis lika gott.

Att göra egen fond kommer nog aldrig att slå igenom hos den breda massan, men den som försöker sig på…

Den här mustigt goda hummersoppan är skapad av fotbollslandslagets kock Mats Broström. Soppan var Fredrik Ljungbergs favorit när han spelade…

En mycket god pastarätt där det vita vinet och lagerbladen lyfter köttfärsragun till höga höjder. Hittar man inte strozzapreti går…

Goda linfröbröd som passar både att servera nybakta och att att frysa in. Att baka sina frukostbullar i en långpanna…

Få har invändningar mot sjömanshustruns sätt att tillaga musslor. Faktum är att det har blivit grundreceptet till hur blåmusslor tillagas….

Det här är fin mat till första cykelutflykten. Lägg fisken, krämen, oliverna och salladen i olika skålar och packa mer…

En av de mest kända pastarätterna i Italien men inte så populär i Sverige ännu. Enligt legenden introducerades rätten i…