Vit chokladtårta

Smäktande god vit chokladtårta som är mycket enklare att göra än man kan tro. Smakerna är hallon, vanilj och vit choklad.

Lime- och jordgubbscheesecake

En mycket god jordgubbscheesecake med en fräsch smak av lime och med vaniljfyllning.

Vanilla White Russian

Smarrig vinterdrink som nästan är som en dessert.

Passionsfruktspannacotta med kokoshjärtan

Lite lyxigare variant på populära italienska desserten pannacotta. De spröda små kokoskakorna i receptet passar bra både smakmässigt och dekorationsmässigt.

Mathias Dahlgrens Puckstång Jordgubb

Även de mest firade av kockar har varit barn och gillat de vanligaste av smaker. I Mathias Dahlgrens fall är det glassen puckstång jordgubb som hans hjärta klämtar lite extra för. Bjud någon du tycker om eller ät alla själv. Att puckstång jordgubb inte finns längre är märkligt. /Mathias Dahlgren

Friterade klyftor av åkeröäpple

Friterade äppelklyftor med vanilj, kanel och brunt socker. Det som skiljer en dussinkock från en stjärnkock är förmågan att välja de bästa råvorna som finns att tillgå och åkeröäpple är helt klart en av de bästa äppelsorterna. Perfekt konsistens har glassen när den är helt nykörd och töms ur maskjnen….

Mörk kladdkaka med ugnsbakade fikon

Mustig chokladtårta med ugnsbakade fikon. Servera med vaniljmascarpone eller vispad grädde.

Smoothie med vanilj och blåbär

Smoothie är ett friskt och nyttigt tillskott till brunchen eller frukostbuffén. Detta recept på björnbärssmoothie räcker till ungefär 8 personer. Smoothie funkar även bra som mellanmål.

Halloween mini cupcakes

Småläskiga minicupkakes till halloween! De är både bus och godis i samma form.

Krämmassa

God vanilj- och mandelmassekräm som passar att fylla bullar och andra bakverk med.

Polkagrisglass

Mycket festligare än bara vanlig vaniljglass. Är du barn och vill göra detta bör du fråga dina föräldrar om lov innan du börjar.

Frappé

Frappé är grekiskt kallt kaffe som serveras med glasskula.