
Små portionsbröd som är lyxiga att servera till de flesta huvudrätter. Har man smör i bröd så håller det sig saftigt längre och det är gott att äta utan att bre smör på. Kuvertbröden kan formas lite hur man vill, som runda eller avlånga bullar, som kringlor eller ta fram…

En klassisk laxpaté inspirerad av Carl Butlers recept. Laxpaté går lättast att göra med en matberedare. OBS: Alla ingredienser måste vara kylskåpskalla när de blandas.

En klassisk svensk smörgåstårta med handskalade räkor, löjrom och rökt lax är praktisk och god festmat som passar både på dop, studentbuffé och 50-årskalas. Det är lätt att anpassa en smörgåstårta efter hur många gäster man förväntar sig. Är man bara ett litet sällskap kan det vara trevligt att göra…

Rostbiff är gott varm, ljummen eller kalla. Den färdigstekta rostbiffen kan marineras om man vill. Servera rostbiffen med potatisgratäng eller potatissallad.