Plommonsallad med chokladbollar

Gör gärna en större mängd chokladbollar, de håller sig flera veckor i kylen. Om man inte äter upp dem förstås.

Grillad zucchini med rosmarin och sej

Den lite torra zucchinin blir saftig av grillning. Det är klart att det går att göra i en stekpanna också….

Lammspett med blomkålssallad och blåbär

Blomkål är lite speciellt att koka. Det går snabbt så ta upp den från vattnet i tid.

Kyckling med gröna ärter och oliver

Ekologiska kycklingar är stora, därför räcker det med två lårfiléer. Att jag använder kycklinglåren är för att de är godast,…

Trattkantareller med renskav och lingon

Svamp i alla dess former är oslagbart. Och kan det bli mer ekologiskt? I det här receptet finns flera av…

Kronärtskocka i ugn med avokado

Oftast kokar vi dem, en stor kastrull behövs och det blir lite klumpigt. Om ni steker dem i ugnen i…

Timjangravad lax med potatissallad

Att grava lax är egentligen väldigt enkelt. Det är vanligast att man använder dill, men prova denna med timjan. jag…