Klassisk svensk röra som påstås vara från Danmark. Hur det är med den saken vet vi inte men det är…
Klassisk sydfransk olivröra som man bäst äter med en baguette.
God avokadocrème som passar både som spicy dipp och som kall sås till fiskrätter.
Grekisk bröd- och romröra.
Caponata kan på en bit bröd eller serveras som nyttigt tillbehör till kött, kyckling eller fisk.
En snygg och lyxig liten förrätt som kan förberedas och anpassas till både små och stora fester.
Tonfiskröra på ett endiveblad är bra plockmat som går att förbereda.
En rätt som går snabbt att göra om man har några kalla kokta potatisar. Passar både som lunch och till…
Typiska sydfranska smaker samverkar och gör en dipp som passar bra till grönsakstavar.
En god och enkel tonfiskröra.
Lyxig räktoast som passar som förrätt.
En lyxig förrätt med räkor, rökt lax och skagenröra. Har man gott om tid och energi så gör man sin…