Chiafrön har ätits av indianstammar i Sydamerika i tusentals år. Sedan några år tillbaka har de även “upptäckts” av oss…
Goda chiakex som innehåller omega 3, vitaminer, mineraler och kostfiber. Receptet ger en plåt, men dubbla eller tredubbla gärna om…
Fetaostlax håller på att bli en modern klassiker när svenskarna överger fettskräcken. Ett lager med smulad fetaost gör den tråkigaste…
Härlig laxfilé i ugn med sushi-smaker. Är man extra förtjust i wasabi kan man tom ta lite mer än det…
Fisk- och skaldjursrätter, som till exempel denna strömmingslåda, har sin givna plats på julbordet och smörgåsbordet.
Det här är snabbt, enkelt och mycket friskt. Ingefära luktar citrus, och den passar mycket bra ihop med apelsin.
Smaskig och nyttig lax med pistagenötter, sweet chillisås, vitlök och lime. Servera med kokt pressad potatis eller ris och sugar…
Pepparrot och fisk är en förträfflig kombination, tycker jag. Dessutom piggar de kokta rödbetorna upp den annars lite bleka rätten.