
En grekisk spenatpaj. Spenat är ett superlivsmedel med mycket vitaminer i. Att det skulle vara extremt järnrikt är dock en…

Nygjorda mandelgifflar som bara smälter i munnen. Blir det några över så går det bra att frysa och mikra vid…

Att baka ciabatta är inget för den ovane eller otålige bagaren. Det tar nästan två dygn innan man får smaka….

Italienska mandelskorpor är härligt goda efter maten. På traditionellt toskanskt vis ska skorporna serveras med ett litet glas vin santo…

Enkla baguetter som inte kräver mycket jobb. Slarva inte med jäsningen, det är bland annat den som ger brödet dess…

Baka egna pitabröd till sin kebab eller falafel är enkelt och blir godare. Överblivna bröd går utmärkt att frysa.

Enkel deg till pizza. Hemligheten med en bra pizzadeg är att inte snåla med olivoljan. Vill man få den extra…

Nybakade och knapriga frallor med ost på är en trevligt sätt att starta en ny dag på. Degen är lätt…