Bagels

Amerikanska bagels passar både till brunch och mellanmål. Detta är ett grundrecept på bagels och smaksätter gör man genom att…

Franskbröd

Ett recept på underbart franskbröd med krispig skorpa och mjukt inkråm. Detta franskbröd tar en dag att göra, men väl…

Mördeg

En bra grunddeg som man kan göra många olika småkakor av.

Korvbröd

Dessa korvbröd blir godare än de du hittar i bröddisken hos din närmaste handlare. Visst, det tar tid – men…

Krabbelurer med smörkräm

Krabbelurer är tjocka pannkakor som smakar mer åt sockerkakshållet. Konsistensen är härligt porös men ändå hård. I det här receptet…

Hönökaka

Ett härligt mjukt svensk bröd från Bohuslän som passar bra med smör och räkor.

Ugnspannkaka

En snabb och enkel kvällsmat som passar hela familjen. Servera med favoritsylten.

Yorkshirepudding

Yorkshirepudding är nästan engelsk nationalrätt. Den är som en liten ugnspannkaka och serveras på oftast på söndagsmiddagar tillsammans med sås…

Nattjästa frukostbullar

Enkla frukostbullar som man förbereder snabbt och lätt kvällen innan. De är godast nybakta och passar inte att frysa in.

Enkla bake-up bullar

Bake-up, eller bake-off som det egentligen heter, är ett mycket smidigt sätt att snabb kunna ställa rykande färskt bröd på…

Världens bästa pajdeg

Denna utmärkta deg ger ett pajskal som blir härligt frasigt och som fantastikst nog inte kräver någon förgräddning.

Rågrutor

Enkla och nyttiga rågrutor. Allra godast nybakade, men även bra att frysa in.