
Nu måste jag säga några allvarsord om fläskkotlett, en ofta sorgligt försummad råvara i Sverige. Det är mycket som får…

Köp aldrig färdiga burgare – de skall vara hemlagade! Av kött eller viltfärs, eller som här, av fiskfärs.

Kokt kyckling i dragonsås serveras ofta i det mannerströmska tjället. Det beror främst på att det är ett suveränt sätt…

Sillbullar med korintsås är en rätt jag i högsta grad förknippar med farmor Cecilia. Förr i tiden, när vi åt…

Kycklingvingar har kommit att bli alltmer populära på senare år. Till den här rätten skall du inte använda hela kycklingvingen…

Tänk på att ruladerna alltid ska bräsera så länge så att köttet verkligen blir mört, att köttet får den tid…

Leif Mannerström har en dröm om att en gång få öppna en elegant hamburgerrestaurang. Då ska denna vilthamburgare stå överst…

Tycker man om fläsk så kommer man att älska den här rätten! Det är det möraste som finns. Frukten ger…

Här ligger hela Norrland öppet! Det här är en suverän förrätt som man gärna kan göra på rester, allt rökt…

Vem har sagt att fasan är torrt? Det hänger inte på fågeln, det hänger på kocken! Fasanen behöver inte späckas…