Ambrosiakaka

Få kakor har fått ett så tragiskt öde som ambrosiatårtan, som tillverkas av industrin i förpackningar som håller sig i…

Apelsinringar

Dessa bakverk blir extra saftiga genom att de doppas i en citruslag med agar-agar som får den att stelna till….

Krämmassa

God vanilj- och mandelmassekräm som passar att fylla bullar och andra bakverk med.

Klassiska kanelbullar

Kanelbullar som garanterat smälter i munnen.

Nektarinpaj

God paj med mandelmassa och nektariner.

Prinsessmedaljong

Snygg kakbakelse för festligare fikastunder. Här finns recept på hur man tempererar choklad.

Vetekrans

En stor vetekrans pryder sin plats på fikabordet och kan nästan ta över tårtans huvudroll. Har man ork och lust…

Nationaldagsbakelse

Sveriges nationaldag, den 6 juni, började firas så sent som 1983. Fram tills dess hette den svenska flaggans dag. Helgdag…

Hemmagjord mandelmassa

Att göra egen mandelmassa är nästan enklare än att gå till affären och köpa.

Kaka med mandelmassa

God kaka med mandelmassa.

Adventspaj

En läcker och smakrik äppelpaj med mandelmasse- och pepparkakssmak. Det rekommenderas att man gör sin egen hemmagjorda mandelmassa.

Napoleonhattar

Cool retrokaka med underbart god mandelmassa som fyllning. Man kan färglägga med den hushållsfärg som man tycker är snyggast. Passar…