Havrebollar

Ytterligare ett smaskigt recept på havrebollar, havrebollen blir lite ljusare i färgen och smakar underbart. Äkta Havrebollar cirka 30 stycken

Kladdig kladdkaka

Kaffesmakande kladdig kladdkaka toppad med hackad choklad.

Vanilla White Russian

Smarrig vinterdrink som nästan är som en dessert.

Latte Macchiato Latte Art

Latte art är att hälla mjölk i kaffe, eller kaffe i mjölk, på ett konstfullt sätt. Det började som en lek men är nu en tävlingsgren för baristor som gör upp i världsmästerskap där seriösa poängdomare skärskådar konstverken.

Enkel tiramisutårta

Snabbgjord men ändå läcker efterättstårta av tiramisutyp. Tiramisutårtan förbereds minst 4 timmar i förväg och ställs in i frysen. Ta ut en god stund innan servering så den mjuknar lite. Servera nybryggt kaffe till.

Frappé

Frappé är grekiskt kallt kaffe som serveras med glasskula.

Blow Job

Lekfull partydrink som dricks utan att använda händerna: Fatta glaset med munnen, böj huvudet bakåt och svälj. Grädden ska rinna längs hakan! Tips! God variant: Lägg till din favoritlikör, t.ex. bananlikör, Cointreau eller amaretto och minska på de övriga ingredienserna.

White Russian

White russian är en klassisk vodkadrink. White russian förekommer bland annat i Hollywoodfilmen The Big Lebowski, som huvudkaraktären The Dudes favoritdrink.

Kahlúa Brûlée med färska bär

Festefterrätt som är en variant på crème brûlé.

Kärleksmums

Klassisk svensk kaka med kaffeglasyr som även kallas mockarutor, snoddas, fiffirutor, chokladrutor, Kramforskaka eller Björkökaka.

Moccakola

Mustig kola med härlig kaffearom. Moccakola passar till jul och kaffe.

Galliano hot shot

Klassisk folklig svensk shot med den italienska örtlikören Galliano.