Tänk på att ruladerna alltid ska bräsera så länge så att köttet verkligen blir mört, att köttet får den tid…
På lammets framdel, där skuldran sitter, styckar man fram bogsteken. Vanligast är att den går ner som grytbitar eller i…
Tycker man om fläsk så kommer man att älska den här rätten! Det är det möraste som finns. Frukten ger…
Kommer du ihåg hur en gammaldags biff med lök smakade? En sådan där som serverades på olika ölkafeer och enklare…
En rätt som sköter sig själv i ugnen. Frisk och god och dessutom snygg. Servera med bröd och sallad, eller…
Vem har sagt att fasan är torrt? Det hänger inte på fågeln, det hänger på kocken! Fasanen behöver inte späckas…
Denna mustiga älgryta värmer gott i höstmörkret. Sverige har världens näst största älgbestånd med drygt 300.000 djur. Endast Ryssland har…
Ett enkelt och riktigt gott recept på oxgryta (B½uf en daube) skapat av Danyel Couet. Bilden är tagen av David…