En frisk och smakrik sallad signerad Tomas Tengby.
Friterade äppelklyftor med vanilj, kanel och brunt socker. Det som skiljer en dussinkock från en stjärnkock är förmågan att välja…
Julig och fräsch fruktsallad av Leif Mannerström.
Ett recept skapat av Mattias Dahlgren till hans restaurang Matsalen på Grand Hôtel i Stockholm.
Fransk bakelsepaj som man gör med säsongens frukter.
En god och nyttig cheesecake som man kan variera med säsongens frukter och bär.
En 70-tals klassiker som förtjänar en renässans. Chokladdipp med frukt är supersmarrig och ganska nyttigt fredagsmys för hela familjen. Variera…
En saftig och god fruktkaka. Gör den dagen innan den ska serveras så den får stå till sig.
En fruktkaka med banan, choklad och hasselnötter. Servera bananbrödet till te eller kaffe.
Frisk, söt och syrlig citronkräm som är mycket användbar. Bred lemon curd på scones och rostat bröd, använde det som…
Det finns många berättelser om Pavlovatårtans ursprung. En av dem säger att den skapades av en kock i Perth i…
Trevlig liten sallad att servera till överbliven julskinka.