GI-bröd

Saftigt bröd med förhållandevis lågt glykemiskt index. Detta yoghurtbröd är lämpligt att äta till frukost efter att man gått igenom…

Räkpaj á la GI

Räkpaj med nyttigare pajdeg med mycket lågt kolhydratinnehåll. GI-pajdegen kan användas för att omvandla de flesta pajer till mer GI-korrekta…

Brytbröd med surdeg

Gott tillbehörsbröd med surdeg. Använd din favoritsurdeg.

Bananbröd med kokos och crème fraiche

Saftigt och smakrikt banana bread med kokos, crème fraiche och dinkelmjöl.

Pain au vin

Detta bröd smakade jag första gången på en liten restaurang i Alsace som mästerkocken Marc Haeberlln rekommenderat. De lagade världens…

Skållat dinkelbröd

Gott och lättbakat bröd med mycket protein gjort på urveten dinkel (kallas även spelt) som odlats i Sverige sedan stenåldern….

Parmesanpanerad spätta

Dubbelpanerad spätta med parmesan är mat som uppskattas av både barn och vuxna. Servera gärna spättan med remouladsås.

Enkelt surdegsbröd

Surdegsbröd behöver inte vara krångligt att baka. Det här receptet lyckas varje gång även om man inte är så van.

Valnötsbullar

Nyttiga frukostbullar med härlig smak av valnötter.