Ansjovisfyllda Västerbottensost-krustader

Snygg plockmat för festen, skapad av Fredrik Eriksson.

Valnötsbröd

Valnötter och valnötsolja ger brödet en härlig arom. Valnötsbrödet är godast att konsumera direkt, men kan även frysas in och…

Spenat- och fetaostknyten

Snygga gyllengula minipiroger med god och nyttig fyllning.

Ägghalvor med löjrom

En lyxig och lättlagad rätt. Bra som plockmat på buffébordet.

Lökpaj

En paj som är god som enkel förrätt eller som plockmat.

Endiveblad med romröra

En snygg och lyxig liten förrätt som kan förberedas och anpassas till både små och stora fester.

Laxbakelse

En liten, men elegant förrätt. Denna laxbakelse består av en laxtartar med pepparrotsgrädde på pumpernickelbröd. Gör gärna laxbakelsens fyllning dan…

Bondomelett med skinka

Bondomelett är ett perfekt sätt att laga till en matig och god lunch på gårdagens rester. I detta recept slutgräddas…

Paprikagazpacho

En god läskande kall soppa som passar bra en het sommardag.

Örtmarinerade lammracks

Grillar lamm gör man helst på våren när man kan äta friska primörer till. Lamm är extra gott med färska…

Marinerad rostbiff

Saftig marinerad rostbiff. Servera med potatisgratäng.

Snabb kladdkaka med mörk choklad

En härligt kladdig kladdkaka som är perfekt att sno ihop när man får oväntade besök av chokladälskare.