Mangosalsa

Läcker mangosalsa som passar bra till en förrätt med grillade pilgrimsmusslor eller andra grillade skaldjur. Är det inte säsong på mango går det utmärkt att ta tinad fryst mango istället. Det går utmärkt att göra denna dagen innan den ska serveras.

Vodka Sunrise

Frisk drink med bubbel och massor av fruksmak. Perfekt en het kväll.

Caribou Lou

Drink inspirerad av en textrad i stenhårda rapparen Tech N9nes låt med samma namn. Det svåra med den här drinken är att få tag på 75%-ig rom.

Aussie burger

En nyttigare burger enligt recept från Australien, med fräscha ingredienser som nykokt rödbeta, grillad färsk ananas och krispig sallad. Burgarna kan givetvis lika gärna grillas på en utegrill.

Nasi goreng med kyckling

Indonesiens fantastiska svar på både pytt i panna och paella.

Piña Colada

Det finns en anledning till att denna smakkombination är känd i hela världen som en klassiker, men den gjordes ursprungligen utan kokosmjölk. Namnet betyder krossad ananas. Tips! För en fylligare konsistens, använd färsk krossad ananas istället för juice. Grädde och kokossyrup fungerar om du inte har kokosmjölk.

Ananassmoothie

Läskande tropisk smoothie.

Karibisk grillsås

En smakrik grillsås med karibisk kryddning.

Nyttiga kycklingnuggets (chicken nuggets)

Kycklingnuggets är en favorit i alla åldrar. Servera de krispiga kycklingbitarna med sötsursås och ris.

Sötsur sås

En sötsur sås som är användbar till många asiatiska rätter.

Alligator

En både färgstark och alkoholstark drink med Pisang ambon och tequila. Den mest berömda tequiladrinken är troligtvis [a href=*https://www.receptcentralen.se/drinkar/margarita/*]margarita[/a].

Chiliräkor på ananasbädd

En iögonfallande förrätt med räkor och ananas. Rätten är lätt att barnapassa, låt helt enkelt bli att marinera räkorna.