Om recept webbplatsen

Receptcentralen.se är en webbplats som erbjuder recept till våra användare. De flesta recepten kommer från våra egna gömmor men en del är hämtade från kokböcker. Detta framgår då tydligt i samband med receptet.

Samarbete med förlag

Om ditt förlag vill samarbeta med Receptcentralen.se och exponera sina kokböcker är det bara att kontakta oss. Ett vanligt exempel på upplägg är att några av kokbokens recept publiceras på webbplatsen. I samband med recepten presenteras kokboken och vi länkar till förlag och till en webbshop där man kan köpa boken.

Ägare

Receptcentralen.se drivs av Daniel Hansson och Henrik Alinge som också driver Vinklubben.se.I slutet på 2013 bytte receptcentralen ägare till Fredric Fransson. I samband med ägarbytet har några förändringar gjorts på sajten i mål om att förbättra resultatet i sökmotorn google.se Några nya pannkaksrecept har tillkommit, samt en rad av relevanta domäner har kopplats till sajten. Några exemel på domäner är våfflor.se bakabrod.se såser.se bullar.se plankstek.se vegetariskt.se kryddor.nu gimat.se lokalmat.se örter.se meal.se svamp.nu kebab.nu och getost.se Om du äger och vill sälja en relevant domän som du tror är passande för vår sajt hör gärna av dig till oss. premium.nu