
Saftig och god potatissallad för veganer. Enkel och billig att göra. Passar bra på buffébordet.
Saftig och god potatissallad för veganer. Enkel och billig att göra. Passar bra på buffébordet.
10 medelstora potatisar
4 dl sojagrädde
2 dl rapsolja
2 msk kapris
1 tsk aceto balsamico
3 msk hackad smörgåsgurka
1 tsk paprikapulver
2 finhackade schalottenlökar
1 hackad röd paprika
svartpeppar
2 msk hackad dill
1 tsk senap
Skala och koka potatisen i lättsaltat vatten och låt svalna.
Häll sojagrädde i en skål och vispa ner olja. Blanda i kapris, aceto balsamico, smörgåsgurka, paprikapulver, schalottenlökar, paprika, svartpeppar, dill och senap.
Skär potatisarna i tärningar och blanda med såsen. Låt stå minst en timme.