Potatissallad för vegan

Saftig och god potatissallad för veganer. Enkel och billig att göra. Passar bra på buffébordet.

[ssba-buttons]

Ingredienser (4 portion)

10 medelstora potatisar
4 dl sojagrädde
2 dl rapsolja
2 msk kapris
1 tsk aceto balsamico
3 msk hackad smörgåsgurka
1 tsk paprikapulver
2 finhackade schalottenlökar
1 hackad röd paprika
svartpeppar
2 msk hackad dill
1 tsk senap

Tillagning

Skala och koka potatisen i lättsaltat vatten och låt svalna.

Häll sojagrädde i en skål och vispa ner olja. Blanda i kapris, aceto balsamico, smörgåsgurka, paprikapulver, schalottenlökar, paprika, svartpeppar, dill och senap.

Skär potatisarna i tärningar och blanda med såsen. Låt stå minst en timme.

Fler liknande recept