En lite nyttigare variant av den lättlagade, barnvänliga och goda fläskpannkakan.
Servera med en enkel sallad och rårörda lingon istället för lingonsylt.
En lite nyttigare variant av den lättlagade, barnvänliga och goda fläskpannkakan.
Servera med en enkel sallad och rårörda lingon istället för lingonsylt.
1 paket bacon
2 ½ dl vetemjöl special
½ tsk bakpulver
6 dl ekologisk mjölk
3 ekologiska ägg
1 tsk honung
lite salt
½ msk smör
2 msk hackad färsk persilja
Sätt ugnen på 225° grader.
Smörj en långpanna lätt.
Strimmla baconen och lägg i långpannan.
För stek baconen i ugn c:a 5 minuter
Vispa mjöl och bakpulver med hälften av mjölken till en slät smet. Vispa ner äggen och resten av mjölken. Tillsätt honung och salt.
Grädda pannkakan i mitten av ugnen 15-20 minuter.
Strö på persiljan.
Servera med rårörda lingon och en sallad.