Kantarellkyckling

En god kycklingrrätt som passar bäst att göra under förhösten. Då både rotfrukterna och kantarellerna är som bäst.

[ssba-buttons]

Ingredienser (4 portion)

4 kycklingfiléer
1+1 tsk salt
1+1 krm svartpeppar
3 msk smör
1 liter kantareller
1 purjolök
2 morötter
2 palsternacka
2 dl Crème Bonjour Cusine vitlök och örter

Tillagning

Krydda kycklingen med hälften av salt och peppar. Bryn den i smör i en stekpanna. Låt den eftersteka under lock c:a 10 minuter.

Skala morötterna och palsternackan. Rensa svampen. Skär av blasten på löken. Skär grönsakerna i långa bitar.

Stek grönsakerna i smör i en stekpanna.

Ta upp dem och stek kantarellerna i smör några minuter.

Blanda kantareller och grönsaker. Krydda med salt och peppar.

Servera kycklingen med lök, morötter och svamp.

Klicka på Crème Bonjour Cusine vitlök och örter.

Fler liknande recept