Jan Hedh är så nära en gud man kan komma i den svenska bageri- och konditorsvärlden. Det senaste decenniet har han formligen öst ur sig kulinariska böcker, utan att för den skull göra den minsta avkall på kvalitén. Hans nya bok, Bröd & Kaffebröd är inget undantag.
Det som skiljer Bröd & Kaffebröd från tidigare böcker är att den inte har ett lika klart fokus. På de drygt 200 sidorna trängs matbröd, kaffebröd, förrätter, varmrätter och desserter. Men den gemensamma nämnaren för alla recept är att de innehåller bröd i någon form.
Bröd och Kaffebröd är den perfekta introduktionen/sammanfattningen av Jan Heds välsmakande universum. Målgruppen för Bröd & Kaffebröd är från den ambitösa hemmabagaren till proffs som vill få ny inspiration.
Egentligen är alla Jan Heds och Klas Anderssons böcker värda att nämna men de mest oumbärliga är Bröd, Glasspassion och Chokladpassion.