Den lite torra zucchinin blir saftig av grillning. Det är klart att det går att göra i en stekpanna också….
Här har den vita fisken fått gott sällskap av både rostade solrosfrön och rostade kokosflingor. Den färgstarka salladen med röd…
Köp aldrig färdiga burgare – de skall vara hemlagade! Av kött eller viltfärs, eller som här, av fiskfärs.
Sillbullar med korintsås är en rätt jag i högsta grad förknippar med farmor Cecilia. Förr i tiden, när vi åt…
Använd säsongens fisk, färsk är att föredra men fryst går också bra. Pak choy är en mangoldliknade grönska med vita…
Fråga fiskhandlaren och be honom svara ärligt på frågan om makrillen är riktigt färsk. För det måste den vara.
Havsabborre är en fisk med vitt och fast kött. Lägg i lite saffran i bulgurkoket. Då får hela rätten smak…
Ett bra basrecept för tillagning av hel fisk i ugn. Stek 4-5 cm tjock fisk 20-25 minuter, 6 cm tjock…
Ett legendariskt fiskrecept från Hanoi-restaurangen Cha Ca La Vong på Cha Ca-gatan i Hanois äldsta kvarter och från en familj…