En lättlagad variant på lasagne. Servera tacolasagnen med en enkel och krispig grönsallad med tomater.
Tacolasagne
Ingredienser (6 portion)
1 påse nachochips
400 g nötfärs
2 st vitlöksklyfor
1 påse tacokrydda
1 purjolök
1 dl cocktailoliver
1 burk tacosås
400 g krossade tomater
2 dl crème fraiche
3 dl riven ost
Tillagning
Sätt ugnen på 225 grader.
Lägg nachochipsen i en ungsfast form.
Bryn köttfärsen och blanda i pressad vitlök och tacokrydda.
Fördela köttfärsen över nachochipsen.
Slanta oliverna. Skölj och strimla purjolöken. Strö oliver och purjolök över köttfärsen.
Blanda tacosås med krossade tomater. Fördela såsen jämnt över oliver och purjolök.
Rör crème fraiche så att den tunnar sig.
Bred crème fraiche över tomatsåsen och strö till sist på den rivna osten.
Grädda mitt i ugnen i ca 25 minuter.