Smörstekt pilgrimsmussla med rostat bröd och avokado- och papayasallad

En smakrik rätt med pilgrimsmussla som är snabb att laga. Salladen går utmärkt att förbereda. Receptet är på två portioner.

Ingredienser (2 portion)

¼ papaya
½ avokado
½ tsk färskpressad limejuice
½ tsk sweet chili sauce
½ pressad vitlöksklyfta
salt
svartpeppar
1 stor pilgrimsmussla eller 2 små
smör
2 skivor rostat bröd

Tillagning

Skala, kärna ur och finhacka papaya och avokado.

Smaka av med färskpressad limejuice, sweet chilisås, pressad vitlöks, salt och peppar.

Om man har en stor pilgrimsmussla så ska den delas horisontellt. Stek pilgrimsmusslan hastigt i smör i het panna.

Servera på rostad brödbit och toppa med avokado och papayasalladen.

You May Also Like



* = Obligatoriskt fält