En billig festrätt. Servera gärna kycklingklubborna med klyftpotatis.
Mangoglaserad kycklingklubba
Ingredienser (4 portion)
4 tinade kycklingklubbor
2 hönsbuljongtärningar
1 liter vatten
Glaze
2 msk soja
1 dl mango chutney
1 msk sesamolja
2 msk honung
1 tsk sambal oelek
2 msk tomatketchup
Tillagning
Koka upp vatten och buljongtärningar.
Lägg i och sjud klubborna c:a 20 minuter.
Ta upp dem och låt svalna.
Vispa ihop ingredienserna till glazen.
Grilla kycklingklubborna 2-3 minuter på hög värme på utegrill eller i ugnen (275 grader). Pensla försiktigt med lite av glazen under tiden.
Pensla kycklingklubborna en gång till med glazen när de är färdiggrillade.
Servera med ugnsbakade potatisklyftor och rucolasallad.