
En het indonesisk kycklinggratäng. Servera kycklinggratängen med ris och kokta grönsaker. Kycklinggratängen går snabbt att tillaga.
En het indonesisk kycklinggratäng. Servera kycklinggratängen med ris och kokta grönsaker. Kycklinggratängen går snabbt att tillaga.
1 grillad kyckling
1 gul paprika
1 röd paprika
1 burk minimajs
1 burk bambuskott
3 dl grädde
1 msk curry
½ msk sambal oelek
1 dl mango chutney
1 vitlöksklyfta
Sätt ugnen på 225 grader.
Rensa bort köttet från den butiksgrillade kycklingen.
Skär de största köttbitarna och paprikan, minimajsen och bambuskotten i mindre bitar.
Lägg kyckling och grönsaker i en smord form.
Vispa grädden lätt och rör i kryddorna.
Bred över smeten på kycklingen och ställ in i övre delen av ugnen i 20 minuter.
Servera ris och kokta grönsaker till.