En het indonesisk kycklinggratäng. Servera kycklinggratängen med ris och kokta grönsaker. Kycklinggratängen går snabbt att tillaga.
Kycklinggratäng Mango Chutney
Ingredienser (4 portion)
1 grillad kyckling
1 gul paprika
1 röd paprika
1 burk minimajs
1 burk bambuskott
3 dl grädde
1 msk curry
½ msk sambal oelek
1 dl mango chutney
1 vitlöksklyfta
Tillagning
Sätt ugnen på 225 grader.
Rensa bort köttet från den butiksgrillade kycklingen.
Skär de största köttbitarna och paprikan, minimajsen och bambuskotten i mindre bitar.
Lägg kyckling och grönsaker i en smord form.
Vispa grädden lätt och rör i kryddorna.
Bred över smeten på kycklingen och ställ in i övre delen av ugnen i 20 minuter.
Servera ris och kokta grönsaker till.