
Smaskiga amerikanska kakor med tre sorters choklad. Allra godast nybakta med ett glas kall mjölk, men de som blir över går bra att frysa för senare njutning.
Smaskiga amerikanska kakor med tre sorters choklad. Allra godast nybakta med ett glas kall mjölk, men de som blir över går bra att frysa för senare njutning.
100 g mjukt mörkt muscovadosocker
100 g råsocker strö
100 g rumsvarmt smör
1 ägg
1 tsk vaniljsocker
225 g vetemjöl
150 g smält mjölkchoklad
90 g hackad vit choklad
90 g hackad mörk choklad
Värm ugnen till 200 grader.
Klä 2 plåtar med bakplåtspapper.
Blanda socker och smör.
Tillsätt ägg, vaniljsocker, mjöl och hälften av den smälta mjölkchokladen och blanda ihop.
Rör i vit och mörk choklad
Forma runda kulor med en glassskopa eller rund matsked. Lägg kulorna på plåtarna.
Grädda i omgångar i 8-9 minuter tills blek gyllene och fortfarande mjuk att röra vid.
Låt svalna lite på plåten. För över till ett galler och droppa på resten av möjlkchokladen.
Servera genast.