Ostbröd

Bröd är normalt sett en kolhydratbomb. Men detta ostbröd med keso och ägg är rikt på protein istället och kan klassificeras som ett LCHF-bröd.

Ingredienser (12 portion)

3 ägg
125 g keso naturell
1 1/2 dl riven ost
salt
torkad oregano
torkad rosmarin

Tillagning

Separera äggen i gulor och vitor.

Vispa äggvitorna så hårt det går tillsammans med lite salt.

Sätt ugnen på 175 grader.

Mosa keso och äggulor med stavmixer eller gaffel och rör ner den rivna osten med en slickepott. Krydda med salt och torkade örtkryddor.

Vänd sist försiktigt ner den vispade äggvitan.

Klicka ut ca 12 klickar på en plåt med bakplåtspapper. Se till att det är ordentligt med utrymme runt varje klick.

Grädda mitt i ugnen i ca 20 minuter.

You May Also Like



* = Obligatoriskt fält