Glasyr

Glasyr gör vilken kaka som helst lite festligare. Glasyr kan färgas in i valfri färg och även smaksättas om man så önskar.

Ingredienser (1 portion)

2-3 dl florsocker
1-2 äggvitor
ev. hushållsfärg
ev. smaksättning till exempel citron

Tillagning

Blanda florsocker med äggvita till önskad konsistens.

Färg eventuellt in med önskad färg och smaksätt.

You May Also Like

1.celina

det var fantastiskt gott<3<3<3<3<3
2.filippa

Det finns inte florsocker där jag bor :(
3.Receptcentralen.se

@filippa: kanske inte exakt där du bor, men om du beger dig till något som kallas mataffär så är det 99,7% säkert att de saluför (säljer) florsocker. Skulle de verkligen inte ha det så kan du be dem slå igen. De är inte lämpliga att driva mataffär.
4.Anna

ska prova receptet nu, men man ska hälla på glasyren när muffinsen svalnat va? :P
5.Receptcentralen.se

@Anna: Ja, vänta tills muffinsen svalnat innan du häller på glasyren. Lycka till!
6.Sandra

Jag ska prova receptet när jag kommer hem.
7.sissi

bra kan ni lägga recept på krystyr utan ättika
8.Julia<3

Bra recept och lätt att göra:)
9.@filippa

var bor du då i kina eller ?
10.Mamik

Mina släktingar i Canada brukar köpa florsocker när de är här, så det finns nog många länder som saknar det.
11.mamma muuuu!

det var suuuuuper gott när man hade choklad muffins i en kkform o sen hällapå lite glasyr!!! ;) mmmmmm....:)
12.mamma muuuu!

hehe ja menade kakform!!! :)
13.emjo

det blev väldigt löst och stelna knappt men var jätte gott
14.grisen

ååå det var så jävla gått åt grisen mun och rumppa! nam nam....
15.Suomalainen juoppo

vittu ku paska mönijäääääää!! MAistu kissan pisalle ja kirahvin oksennukselle! - HEJJ GRISEN TYCKTE DET VAR GOTT! - Turpa kii senkin saatanan sika! Mun perse rasvoittuu tästä paskasta! ;)
16.malikaa

kan man använda 1 ägg eller


* = Obligatoriskt fält