Recept parisare

Hoppa till innehållet
Recept centralen

Parisare

Parisare, eller parisersmörgås, är en mycket god fransk variant på hamburgaren.

Receptet är beräknat så att man får två stycken parisare var, är man mindre hungrig så går det bra att halvera.

Utskriftsvänlig version

Parisare med sökord som vitt bröd, frasig, hamburgare, kapris och smörgås

Ingredienser (4 portioner)

  • 8 skivor vitt bröd
  • smör
  • 400-500 g nötkött
  • salt
  • vitpeppar
  • 1 tsk potatismjöl
  • 4 msk grädde
  • ½ dl vatten
  • 4 msk finhackad inlagd rödbeta
  • ½ hackad liten lök
  • 3 msk kapris

Tillagning

  1. Bred smöret på brödskivorna.
  2. Blanda samman övriga ingredienser till en smidig färs.
  3. Fördela färsen på bröden.
  4. Stek på svag värme, först med färssidan ned tills biffen blivit stek.
  5. Vänd därefter på parisaren och stek på brödsidan tills den fått färg.

Kommentera detta Parisare recept

* = Obligatoriskt fält



Vi har massvis med nyttiga och goda recept, för att du inte ska gå lottlös i ditt sökande efter det perfekta receptet så tisar vi om några av de mest relevanta receptsajterna på nätet:
ica, coop, arla, norrmejerier, oatley, santa maria, recept.nu, tasteline.com, alltommat.se och mathem.se.

Så lyckas du med maten i januari & februari

Förslag på passade mat när man som oftast vill gå ner i vikt så här i början på det nya året. Varför inte testa några LCHF-recept. För att starta dagen med en nyttig och god frukost så är vårt tips att äta en god gröt eller gå all in och laga en god Baconmacka. Den står man sig länge på. Till middag en fräsh tonfisksallad. Lycka till med matlagandet!

© Receptcentralen.se 2007-2013