Recept kokospanerade fiskpinnar

Hoppa till innehållet
Recept centralen

Kokospanerade fiskpinnar

Det är enkelt att göra egna nyttigare fiskpinnar själv. Det här är ett recept för alla som gillar kokos.

Servera med kokt potatis, potatismos eller varför inte en enkel nudelwok och en kall limesås.

Utskriftsvänlig version

Kokospanerade fiskpinnar med sökord som hokifilé, torsk, kokos, enkelt och barnmat

Ingredienser (4 portioner)

  • 1 paket fryst torsk- eller hokifilé
  • 1 uppvispat ägg
  • ströbröd
  • kokosflingor
  • salt
  • vitpeppar

Tillagning

  1. Tina fisken.
  2. Ta ut hela filer och doppa dem i det uppvispade ägget.
  3. Panera dem först i ströbröd och därefter kokosflingor.
  4. Salta och peppra.
  5. Stek i smör och olja.

Vintips till receptet

Vinklubben.se:s vintips: Arthur Metz Gewurztraminer (Frankrike, 89 kr, varunr: 5249)

Kommentera detta Kokospanerade fiskpinnar recept

* = Obligatoriskt fält



Vi har massvis med nyttiga och goda recept, för att du inte ska gå lottlös i ditt sökande efter det perfekta receptet så tisar vi om några av de mest relevanta receptsajterna på nätet:
ica, coop, arla, norrmejerier, oatley, santa maria, recept.nu, tasteline.com, alltommat.se och mathem.se.

Så lyckas du med maten i januari & februari

Förslag på passade mat när man som oftast vill gå ner i vikt så här i början på det nya året. Varför inte testa några LCHF-recept. För att starta dagen med en nyttig och god frukost så är vårt tips att äta en god gröt eller gå all in och laga en god Baconmacka. Den står man sig länge på. Till middag en fräsh tonfisksallad. Lycka till med matlagandet!

© Receptcentralen.se 2007-2013