Recept kebab

Hoppa till innehållet
Recept centralen

Kebab

En försvenskad kebab som är både nyttigare och enklare att göra än äkta kebab. Det är för övrigt rätt svårt att få plats med en kebabstock i ett standardkök.

Pitabröden, tomatsåsen och vitlöksdressingen är enkla att göra själv.

Utskriftsvänlig version

Kebab med sökord som medelhavsmat, lövbiff, sallad, gi och snabbt

Ingredienser (4 portioner)

  • 400 g lövbiff
  • 1 tsk spiskummin
  • 1 krm chilipulver
  • salt
  • nymald svartpeppar
  • Tillbehör
  • pitabröd
  • salladsblad
  • halverade körsbärstomater
  • morotsstavar
  • strimlad rödlök
  • vitlöksdressing
  • tomatsås

Tillagning

  1. Strimla lövbiffen, krydda med spiskummin, svartpeppar, salt och chilipulver och stek i en het stekpanna med lite smör.
  2. Fyll pitabröden med tillbehör eller låt var och en göra det själv.

Kommentera detta Kebab recept

* = Obligatoriskt fält



Vi har massvis med nyttiga och goda recept, för att du inte ska gå lottlös i ditt sökande efter det perfekta receptet så tisar vi om några av de mest relevanta receptsajterna på nätet:
ica, coop, arla, norrmejerier, oatley, santa maria, recept.nu, tasteline.com, alltommat.se och mathem.se.

Så lyckas du med maten i januari & februari

Förslag på passade mat när man som oftast vill gå ner i vikt så här i början på det nya året. Varför inte testa några LCHF-recept. För att starta dagen med en nyttig och god frukost så är vårt tips att äta en god gröt eller gå all in och laga en god Baconmacka. Den står man sig länge på. Till middag en fräsh tonfisksallad. Lycka till med matlagandet!

© Receptcentralen.se 2007-2013