Recept äggstanning

Hoppa till innehållet
Recept centralen

Äggstanning

Äggstanning används främst för att binda ihop ingredienser i pajer, gratänger och puddingar.

Utskriftsvänlig version

Ingredienser (1 portion)

  • 3 ägg
  • 3 dl mjölk
  • ½ tsk salt

Tillagning

  1. Vispa samman ingredienserna.

2 kommentarer

  1. Robin:

    4 stjärnor

    Börja med äggen eftersom de kan variera i storlek, och vispa i mjölk tills det ser fint ut. En bra bas i en god paj.

  2. Ronny:

    0 stjärnor

    Detta recept ar en bra representation av vad ett recept inte ar.

Totalbetyg: 2 baserat på 2 betyg

Kommentera detta Äggstanning recept

* = Obligatoriskt fält



Vi har massvis med nyttiga och goda recept, för att du inte ska gå lottlös i ditt sökande efter det perfekta receptet så tisar vi om några av de mest relevanta receptsajterna på nätet:
ica, coop, arla, norrmejerier, oatley, santa maria, recept.nu, tasteline.com, alltommat.se och mathem.se.

Så lyckas du med maten i januari & februari

Förslag på passade mat när man som oftast vill gå ner i vikt så här i början på det nya året. Varför inte testa några LCHF-recept. För att starta dagen med en nyttig och god frukost så är vårt tips att äta en god gröt eller gå all in och laga en god Baconmacka. Den står man sig länge på. Till middag en fräsh tonfisksallad. Lycka till med matlagandet!

© Receptcentralen.se 2007-2013