Recept fiskpinnar

Hoppa till innehållet
Recept centralen

Fiskpinnar

Hemgjorda fiskpinnar är både nyttigare och godare än matindustrins variant. Servera fiskpinnarna med kokt eller pressad potatis eller potatismos.

Utskriftsvänlig version

Fiskpinnar med sökord som torsk, barnmat, ströbröd, ägg och frasig

Ingredienser (4 portioner)

  • 400 g djupfryst torsk eller hokifilé
  • salt
  • nymald svartpeppar
  • Dubbelpanering
  • 1-2 dl vetemjöl
  • 2-3 dl ströbröd
  • 2-3 ägg

Tillagning

  1. Ta ut torskblocket och låt det tina lite.
  2. Häll mjöl och ströbröd på vars en djup tallrik.
  3. Vispa äggen i en annan tallrik.
  4. Skär torskblocket i fiskpinnebitar. Salta och pepprabitarna lätt.
  5. Vänd varje fiskpinne först i mjölet, sen i äggvispet och sist i ströbrödet.
  6. Stek i smör på medelvärme tills de fått fin färg.
  7. Servera med potatis i någon form.

Kommentera detta Fiskpinnar recept

* = Obligatoriskt fält



Vi har massvis med nyttiga och goda recept, för att du inte ska gå lottlös i ditt sökande efter det perfekta receptet så tisar vi om några av de mest relevanta receptsajterna på nätet:
ica, coop, arla, norrmejerier, oatley, santa maria, recept.nu, tasteline.com, alltommat.se och mathem.se.

Så lyckas du med maten i januari & februari

Förslag på passade mat när man som oftast vill gå ner i vikt så här i början på det nya året. Varför inte testa några LCHF-recept. För att starta dagen med en nyttig och god frukost så är vårt tips att äta en god gröt eller gå all in och laga en god Baconmacka. Den står man sig länge på. Till middag en fräsh tonfisksallad. Lycka till med matlagandet!

© Receptcentralen.se 2007-2013