Kokbok: Karin Franssons sju årstider

Hoppa till innehållet
Recept centralen

Karin Franssons sju årstider

Av Karin Fransson (Prisma)

Karin Fransson älskar sina örter, både de vildväxande örterna som finns på Öland och de hon odlar själv i sin köksträdgård. I Karin Franssons sju årstider får vi följa henne från den första späda sparrisen på våren till vinterns rödvinsdoftande köttgryta.

I Karin Franssons kulinariska värld finns det sju årstider; vår, försommar, högsommar, sensommar, höst, december och vinter. De har alla ett eget kapitel i boken med väl valda recept att laga vid just den årsiden man befinner sig.

Recepten i boken är hennes restauranggästers favoriter. Boken innehåller både vardagsmat, festmenyer, smårätter, bufféförslag samt bröd, kakor och desserter.

Karin Fransson är ledamot i sammanslutningen Leading Ladies of World Cuisine, hon har tilldelats Gastronomiska Akademiens Guldmedalj och hon sitter sedan många år i juryn för Årets kock. Tillsammans med sin man driver hon Hotell Borgholm på Öland.

Köp boken för 140 kr på Bokus.com

Smakprov från boken

Tabellen visar recept från kokboken Karin Franssons sju årstider
Receptbild Receptdetaljer
Halstrad torsk i kryddig vinlag med potatiskrämStjärnrecept
Det här är fin mat till första cykelutflykten. Lägg fiske...
Fest
Nässelsoppa med späda örterStjärnrecept
Den här soppan får mig på vårhumör. Jag får energi till a...
Nyttigt
Saffranspasta med bräserade rödbetorStjärnrecept
En tidig morgon åkte jag med en taxichaufför i Stockholm ...
Snabbt och enkelt


Vi har massvis med nyttiga och goda recept, för att du inte ska gå lottlös i ditt sökande efter det perfekta receptet så tisar vi om några av de mest relevanta receptsajterna på nätet:
ica, coop, arla, norrmejerier, oatley, santa maria, recept.nu, tasteline.com, alltommat.se och mathem.se.

Så lyckas du med maten i januari & februari

Förslag på passade mat när man som oftast vill gå ner i vikt så här i början på det nya året. Varför inte testa några LCHF-recept. För att starta dagen med en nyttig och god frukost så är vårt tips att äta en god gröt eller gå all in och laga en god Baconmacka. Den står man sig länge på. Till middag en fräsh tonfisksallad. Lycka till med matlagandet!

© Receptcentralen.se 2007-2013