Recept hallonsås

Hoppa till innehållet
Recept centralen

Hallonsås

En god hallonsås som man kan hälla på glass eller en efterrätt, till exempel en pannacotta.

Utskriftsvänlig version

Hallonsås med sökord som hallon, socker, dessert, enkelt och efterrätt

Ingredienser (1 portion)

  • 250 g tinade eller färska hallon
  • 3 msk socker

Tillagning

  1. Häll hallonen och sockret i en mixer och kör till en slät sås.
  2. Sila bort hallonens frö.

Vintips till receptet

Vinklubben.se:s vintips: Château Fontebride (Frankrike, 145 kr, varunr: 4113)

2 kommentarer

  1. Emma:

    Brukar ha floursocker i istället, det blir riktgt bra!

  2. Emma:

    FLORSOCKER menade jag givetvis.

Kommentera detta Hallonsås recept

* = Obligatoriskt fält



Vi har massvis med nyttiga och goda recept, för att du inte ska gå lottlös i ditt sökande efter det perfekta receptet så tisar vi om några av de mest relevanta receptsajterna på nätet:
ica, coop, arla, norrmejerier, oatley, santa maria, recept.nu, tasteline.com, alltommat.se och mathem.se.

Så lyckas du med maten i januari & februari

Förslag på passade mat när man som oftast vill gå ner i vikt så här i början på det nya året. Varför inte testa några LCHF-recept. För att starta dagen med en nyttig och god frukost så är vårt tips att äta en god gröt eller gå all in och laga en god Baconmacka. Den står man sig länge på. Till middag en fräsh tonfisksallad. Lycka till med matlagandet!

© Receptcentralen.se 2007-2013