Recept Porsbrännvin

Hoppa till innehållet
Recept centralen

Porsbrännvin

Att research inte riktigt är nationalidolen Ernst Kirchsteigers allra starkaste gren har länge varit uppenbart för alla med någorlunda koll.

Pors ser alltså ut som på bilden till detta recept och inte alls som den giftiga växt Ernst la i sitt brännvin och glatt serverade sina gäster.

Utskriftsvänlig version

Porsbrännvin med sökord som kräftskiva, klassiker, enkelt, billigt och midsommar

Ingredienser (1 portion)

  • 1 flaska Reimersholms Brännvin Special
  • 3 kvistar pors

Tillagning

  1. Skölj av porsen och lägg ner den i en tom flaska.
  2. Häll på brännvinet (använd gärna en tratt).
  3. Smaka av brännvinet efter två dagar. Är smaken tillbelåtenhet ta ur kvisten. Eller låt den ligga kvar i nåt dygn till.
  4. Servera väl kyld.

Kommentera detta Porsbrännvin recept

* = Obligatoriskt fält



Vi har massvis med nyttiga och goda recept, för att du inte ska gå lottlös i ditt sökande efter det perfekta receptet så tisar vi om några av de mest relevanta receptsajterna på nätet:
ica, coop, arla, norrmejerier, oatley, santa maria, recept.nu, tasteline.com, alltommat.se och mathem.se.

Så lyckas du med maten i januari & februari

Förslag på passade mat när man som oftast vill gå ner i vikt så här i början på det nya året. Varför inte testa några LCHF-recept. För att starta dagen med en nyttig och god frukost så är vårt tips att äta en god gröt eller gå all in och laga en god Baconmacka. Den står man sig länge på. Till middag en fräsh tonfisksallad. Lycka till med matlagandet!

© Receptcentralen.se 2007-2013