Bröd- och bakrecept från Spanien http://www.receptcentralen.se/brod-och-bak/spanien/ Bröd- och bakrecept från Spanien. Recept från Receptcentralen.se Sun, 16 Dec 2018 10:48:10 +0100 sv Hansson, Daniel Alinge, Henrik Copyright 2018 Sesambröd http://www.receptcentralen.se/brod-och-bak/sesambrod/ Kanonsätt att fräscha upp en en baguette som blivit över. Har man ingen baguette funkar vilket vitt bröd som helst http://www.receptcentralen.se/brod-och-bak/sesambrod/

Kanonsätt att fräscha upp en en baguette som blivit över. Har man ingen baguette funkar vilket vitt bröd som helst

Ingredienser (4 portioner)

  • 1 baguette
  • smör
  • vitlök
  • torkad oregano
  • skalade sesamfrön

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 250 grader och grill.
  2. Blanda smör och pressad vitlök.
  3. Skär brödet bitar och bred på smöret.
  4. Strö på lite oregano och mycket sesamfrön.
  5. Lägg på en plåt och grädda i ugnen 2-3 minuter tills det fått fin färg. Håll kolla på slutet för det är öätt att bränna.
]]>
recept Sun, 19 Dec 2010 11:59:01 +0100